Pagina de Download - Ajutor Descarcare Pluginuri Tv Online !

1. SopCast Player. Descarca de aici =>>> Sopcast Player 4.0.0 - pentru a viziona posturile TV principale cu orice browser (Mozilla, Chrome, Opera, Internet Explorer). Daca aveti ultima versiune de Sopcast 4.2.0, atunci nu puteti deschide posturile cu Mozilla sau Chrome in playerul din calculator, si il puteti viziona doar de pe Internet Explorer.

2. AceStream Player. Descarca de aici =>>> AceStream Player. Cu acest program, puteti viziona majoritatea posturilor de pe site, si sunt o varianta excelenta pentru a inlocui posturile TV in Sopcast Player cand sunt offline. Pentru fiecare post din lista de TV, exista si o sursa in acestream, pe care il puteti deschide cu orice browser in playerul acestream din calculator.

Optimizare AceStream Player !!!

Atentie. Daca aveti Windows 10, SopCastul nu functioneaza pe noul browser, Microsoft Edge, pentru ca nu are suport ActiveX, necesar pentru a activa Sopcastul. Solutia este sa folositi in continuare Internet Explorer, pe care il gasiti la o simpla cautare in bara de Start, sau puteti deschide posturile cu Mozilla sau Chrome, direct in playerul Sopcast din PC.

Pentru orice fel de problema, (Sursa Offline in Sopcast, Flash sau Acestream. Daca doriti un post nou in lista de TV) intrati pe Chat-ul Site-ului, si trimiteti un mesaj privat (PM) sau direct pe chat la AdminDM. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.