Autor Subiect: Instructiuni de instalare a aplicatiei Android SopCast  (Citit de 4783 ori)

Administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Mesaje postate: 10
    • Vezi Profilul
Instructiuni de instalare a aplicatiei Android SopCast
« : Aprilie 26, 2016, 03:12:50 p.m. »
ATENTIE: Aplicatia este oferita gratuit, dar totusi daca folositi o conexiune 3G in locul uneia WiFi este posibil ca unii operatori de telefonie mobila sa va taxeze in plus sau sa va limiteze / blocheze traficul suplimentar. Recomandam folosirea aplicatiei folosind reteaua WI-FI.

Aplicatia este in varianta de testare si e posibil sa nu mearga pe orice model de telefon sau tableta. Este necesar sa aveti minim Android versiunea 2.2+

INSTRUCTIUNI INSTALARE: Descarcati fisierul APK pe telefon si il instalati (inainte de instalare verificati din meniul telefonului daca este bifata setarea de instalare a aplicatiilor din surse necunoscute - Meniul Setari -> Aplicatii -> Surse necunosute, pentru a permite instalarea corecta ).

1. Descarcati Aplicatia Sopcast si instalati-o pe telefon. (Gasiti link de download pe pagina cu TV Mobile ( http://www.digi-hdsport.com/MobileApp/ ) la sectiunea Instructiuni

2. Dupa instalare intrati pe site si dati un refresh la pagina web ! ( Pagina TV Mobile » http://www.digi-hdsport.com/MobileApp/ )

3. Tot ce trebuie sa faceti apoi pentru a viziona un canal tv este sa apasati pe logo-ul postului TV pe care doriti sa il vizionati. Acesta va porni automat in aplicatia din telefon.

4. Daca intampinati probleme, lasati un mesaj pe Chat-ul site-ului ! Raspundem cat de repede posibil.

5. Mai jos aveti un print screen de pe un smartphone cu Android al postului HBO HD.