Autor Subiect: Instructiuni de instalare a pluginului SopCast  (Citit de 11659 ori)

Administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Mesaje postate: 10
    • Vezi Profilul
Instructiuni de instalare a pluginului SopCast
« : Aprilie 26, 2016, 03:01:53 p.m. »
1. Trebuie sa descarcati plugin-ul SopCast si sa il instalati. (Vedeti pagina "De unde descarc plugin-ul SopCast ?" » http://www.digi-hdsport.com/Forum/index.php?topic=8.0

2. Dupa instalarea plugin-ului trebuie sa reveniti pe site ( http://www.Digi-HDSport.com ) cu Internet Explorer.

3. Pentru a permite rularea plugin-ului SopCast in Internet Explorer trebuie sa dati "Run Active X" la bara de culoare galbena ce va apare atunci cand intrati pe site dupa instalarea plugin-ului Sopcast. Vedeti exemplu mai jos. (In Internet Explorer 9 trebuie sa dati "Allow" la bara galbena ce va apare atunci cand intrati pe site dupa instalarea plugin-ului SopCast).


4. Atentie !! Daca folositi Windows 64 bit atunci este posibil ca bara de culoare galbena sa nu va apara. In Windows 64 bit exista 2 versiuni de Internet Explorer, una pe 64 bit si una pe 32 bit. Trebuie sa intrati in C:\Program Files (x86)\Internet Explorer si sa deschideti "iexplorer.exe". Apoi introduceti adresa site-ului iar in aceasta versiune de Internet Explorer, bara de culoare galbena apare si trebuie sa dati "Run Active X" sau "Allow" pentru a permite rularea plugin-ului SopCast in Internet Explorer.

5. Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze din greseala desi este o alarma falsa (positive false) ! In acest caz recomandam sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!! (Plugin-ul functioneaza in sistem internet tv, asadar este normal sa creeze conexiuni multiple)

6. Plugin-ul SopCast a fost testat si instalat fara probleme pe Windows Xp, Windows 2003 , Windows Vista si Windows 7 versiunile pe 32 si 64 bit ! Totusi este posibil ca pe unele calculatoare sa intampinati probleme. Astfel daca va arata ca se incarca, canalul tv (bufferul video - linia verde creste pana la minim 85 % ) si se aude sunetul dar imaginea este neagra sau are fundal verde atunci inseamna ca aveti o problema cu codec-urile video sau driverele placi video. In acest caz puteti folosi butonul "OPEN CHANNEL IN VLC!" pentru a deschide in fereastra separata canalul tv. De asemenea cu VLC aveti posibilitatea de a schimba marimea ecranului astfel incat sa nu mai apara ca chenar lini negre la unele canale tv - format de imagine Wide Screen specific monitoarelor LCD 16:9. Daca imaginea nu se incarca cum trebuie in VLC puteti sa mai dati odata refresh apasand pe butonul Play.

7. Daca aveti doar sunet iar imaginea este neagra, puteti incerca sa apasati pe pauza si apoi dati play. Repetati asta de 2-3 ori, daca nu se rezolva din prima.
« Ultima Modificare: Mai 01, 2016, 09:16:38 p.m. de Administrator »