Autor Subiect: Prima oara pe Digi-HDSport.com !!!  (Citit de 7112 ori)

Administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Mesaje postate: 10
    • Vezi Profilul
Prima oara pe Digi-HDSport.com !!!
« : Decembrie 11, 2016, 09:07:25 p.m. »
Pe aceasta pagina, gasiti toate informatiile necesare, pentru a viziona meciurile de pe site.

1. Flash Player. Pentru a viziona meciurile in Flash Player, aveti nevoie de unul din cele 3 browsere ( Mozilla Firefox, Opera sau Chrome). Nu recomandam Internet Explorer. Sursele Flash nu sunt optimizate pentru Internet Explorer. Folositi unul din cele 3 browsere mentionate mai devreme, si nu o sa aveti nici o problema in a viziona meciurile de pe site in flash player.

PS: Pe Ultimele versiuni la browserul Google Chrome, s-a dezactivat Flash Playerul si nu mai functioneaza. Pentru a viziona in continuare sursele flash pe Chrome, trebuie sa activati pluginul Flash Player manual. Pentru a activa pluginul flash, urmati pasi urmatori din poza de mai jos ::


La punctul 4, adaugati site-ul nostru ca exceptie (http://www.digi-hdsport.com, digi-hdsport.com, www.digi-hdsport.com) si vor merge iar sursele flash. In cazul in care, totusi nu reusiti sa activati pluginul flash, intrati de pe browserul Mozilla Firefox si problema se va rezolva.


2. Sopcast Player Pentru a viziona meciurile in Sopcast, aveti nevoie de Internet Explorer. Sopcastul nu functioneaza in Mozilla Firefox sau Chrome. Daca totusi doriti sa vedeti meciurile in SopCast Player cu Mozilla sau Chrome, aveti nevoie de extensia IE TAB si in acest caz, puteti viziona meciurile, dar nu recomandam aceasta solutie, pentru ca ingreuneaza functionarea corecta a browserului.

ATENTIE. Daca aveti Windows 10, SopCastul nu functioneaza pe noul browser, Microsoft Edge, pentru ca nu are suport ActiveX, necesar pentru a activa SopCastul. Solutia este sa folositi in continuare Internet Explorer, pe care il gasiti in Bara de Start, dupa o simpla cautare.

3. AceStream Player Pentru a viziona sursele Ace din lista de meciuri, aveti nevoie de programul AceStream. Aceste surse se pot viziona direct din browserele Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Maxthon. In alte browsere nu functioneaza. Daca totusi nu doriti sa vizionati in browser aceste surse, aveti posibilitatea sa le vizionati direct in playerul Ace din calculator, apasand pe butonul OPEN IN DEVICES dupa ce ati deschis un link Acestream din lista de meciuri.


Anonimii care vor sa devina 'unici', cu un cont permanent pe chat, accesati linkul urmator: http://chatango.com/signupdir

90% din reclamele de pe site se inchid la fel, pui sageata de la mouse peste X-ul din stanga colt sus, de acolo se muta in dreapta pe mijloc si pe urma il poti inchide.

Daca doriti sa vizionati un meci de fotbal, sau orice alt eveniment sportiv, si nu este adaugat in lista, va rugam sa lasati un mesaj pe chat la @AdminDM sau la un alt moderator de pe chat si se rezolva. Precizati meciul + ora de incepere. Va multumim

Pentru mai multe informatii, despre programele necesare pentru a viziona meciurile si posturile TV de pe site-ul nostru (www.Digi-HDSport.com), si de unde le puteti descarca, vizitati prima pagina a Forumului.

« Ultima Modificare: Septembrie 03, 2018, 09:23:45 p.m. de Administrator »