Mesaje Recente

Pagini: [1]
1
Prima oara pe Digi-HDSport.com !!! / Prima oara pe Digi-HDSport.com !!!
« Ultimul mesaj de Administrator Decembrie 11, 2016, 09:07:25 p.m. »
Pe aceasta pagina, gasiti toate informatiile necesare, pentru a viziona meciurile de pe site.

1. Flash Player. Pentru a viziona meciurile in Flash Player, aveti nevoie de unul din cele 3 browsere ( Mozilla Firefox, Opera sau Chrome). Nu recomandam Internet Explorer. Sursele Flash nu sunt optimizate pentru Internet Explorer. Folositi unul din cele 3 browsere mentionate mai devreme, si nu o sa aveti nici o problema in a viziona meciurile de pe site in flash player.

PS: Pe Ultimele versiuni la browserul Google Chrome, s-a dezactivat Flash Playerul si nu mai functioneaza. Pentru a viziona in continuare sursele flash pe Chrome, trebuie sa activati pluginul Flash Player manual. Pentru a activa pluginul flash, urmati pasi urmatori din poza de mai jos ::


La punctul 4, adaugati site-ul nostru ca exceptie (http://www.digi-hdsport.com, digi-hdsport.com, www.digi-hdsport.com) si vor merge iar sursele flash. In cazul in care, totusi nu reusiti sa activati pluginul flash, intrati de pe browserul Mozilla Firefox si problema se va rezolva.


2. Sopcast Player Pentru a viziona meciurile in Sopcast, aveti nevoie de Internet Explorer. Sopcastul nu functioneaza in Mozilla Firefox sau Chrome. Daca totusi doriti sa vedeti meciurile in SopCast Player cu Mozilla sau Chrome, aveti nevoie de extensia IE TAB si in acest caz, puteti viziona meciurile, dar nu recomandam aceasta solutie, pentru ca ingreuneaza functionarea corecta a browserului.

ATENTIE. Daca aveti Windows 10, SopCastul nu functioneaza pe noul browser, Microsoft Edge, pentru ca nu are suport ActiveX, necesar pentru a activa SopCastul. Solutia este sa folositi in continuare Internet Explorer, pe care il gasiti in Bara de Start, dupa o simpla cautare.

3. AceStream Player Pentru a viziona sursele Ace din lista de meciuri, aveti nevoie de programul AceStream. Aceste surse se pot viziona direct din browserele Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Maxthon. In alte browsere nu functioneaza. Daca totusi nu doriti sa vizionati in browser aceste surse, aveti posibilitatea sa le vizionati direct in playerul Ace din calculator, apasand pe butonul OPEN IN DEVICES dupa ce ati deschis un link Acestream din lista de meciuri.


Anonimii care vor sa devina 'unici', cu un cont permanent pe chat, accesati linkul urmator: http://chatango.com/signupdir

90% din reclamele de pe site se inchid la fel, pui sageata de la mouse peste X-ul din stanga colt sus, de acolo se muta in dreapta pe mijloc si pe urma il poti inchide.

Daca doriti sa vizionati un meci de fotbal, sau orice alt eveniment sportiv, si nu este adaugat in lista, va rugam sa lasati un mesaj pe chat la @AdminDM sau la un alt moderator de pe chat si se rezolva. Precizati meciul + ora de incepere. Va multumim

Pentru mai multe informatii, despre programele necesare pentru a viziona meciurile si posturile TV de pe site-ul nostru (www.Digi-HDSport.com), si de unde le puteti descarca, vizitati prima pagina a Forumului.

2
SopCast cu VLC / Am sunet dar nu si imagine desi s-a incarcat 100%
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:14:32 p.m. »
Daca vi se intampla sa aveti sunet si sa se incarce 100% dar sa nu aveti imagine atunci este necesar ori sa dati un refresh si sa incercati din nou, ori sa deschideti canalul in VLC. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul de sub playerul SopCast, cel pe care scrie "Open Channel in VLC!"

Se va deschide o mica pagina in popup care va reda canalul. Desigur veti observa ca se aude sonor de la amandoua pagini si va va deranja cu siguranta.

Tot ce trebuie sa faceti e sa dati "mute"(sonorul la minim) la SopCast, si apoi sa priviti linistiti postul tv in noua fereastra prin care ruleaza VLC Playerul.

Atentie!!! Nu inchideti pagina in care se afla pluginul SopCast si nici nu apasati pe stop din SopCast. Lasati sa ruleze ambele ferestre si dati "mute" doar din SopCast.

Inca o solutie ar fi sa apasati pe pauza si apoi dati play. Repetati asta de 2-3 ori, daca nu se rezolva din prima.
3
SopCast cu VLC / Vizioneaza canalele in format 16:9, 16:10, 4:3
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:14:04 p.m. »
Pentru a schimba formatul canalului TV trebuie sa apasati pe butonul "OPEN CHANNEL VLC!" de sub playerul SopCast.

Asteptati apoi sa apara imaginea si selectati formatul apasand pe butoanele de sub playerul VLC. Optiunile disponibile sunt 16:9, 4:3 si 16:10.
4
De unde descarc pluginul SopCast / Adrese pentru a descarca pluginul SopCast
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:13:30 p.m. »
Puteti descarca pluginul SopCast de la urmatoarele adrese:

1. http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip (Cea mai recenta versiune.)

2. http://download.sopcast.org/download/SopCast-3.5.0.zip (Este o versiune mai veche dar mult mai stabila pentru a urmari meciurile. *Atentie* Puteti intampina probleme cu celelalte canale TV gen Pro TV sau Discovery. Pentru meciuri merge bine.)

3. http://sopcast.org/download/ (Sunt toate versiunile, atat pentru Windows cat si pentru Linux, Android sau Mac)
5
SopCast pe Android / Instructiuni de instalare a aplicatiei Android SopCast
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:12:50 p.m. »
ATENTIE: Aplicatia este oferita gratuit, dar totusi daca folositi o conexiune 3G in locul uneia WiFi este posibil ca unii operatori de telefonie mobila sa va taxeze in plus sau sa va limiteze / blocheze traficul suplimentar. Recomandam folosirea aplicatiei folosind reteaua WI-FI.

Aplicatia este in varianta de testare si e posibil sa nu mearga pe orice model de telefon sau tableta. Este necesar sa aveti minim Android versiunea 2.2+

INSTRUCTIUNI INSTALARE: Descarcati fisierul APK pe telefon si il instalati (inainte de instalare verificati din meniul telefonului daca este bifata setarea de instalare a aplicatiilor din surse necunoscute - Meniul Setari -> Aplicatii -> Surse necunosute, pentru a permite instalarea corecta ).

1. Descarcati Aplicatia Sopcast si instalati-o pe telefon. (Gasiti link de download pe pagina cu TV Mobile ( http://www.digi-hdsport.com/MobileApp/ ) la sectiunea Instructiuni

2. Dupa instalare intrati pe site si dati un refresh la pagina web ! ( Pagina TV Mobile » http://www.digi-hdsport.com/MobileApp/ )

3. Tot ce trebuie sa faceti apoi pentru a viziona un canal tv este sa apasati pe logo-ul postului TV pe care doriti sa il vizionati. Acesta va porni automat in aplicatia din telefon.

4. Daca intampinati probleme, lasati un mesaj pe Chat-ul site-ului ! Raspundem cat de repede posibil.

5. Mai jos aveti un print screen de pe un smartphone cu Android al postului HBO HD.

6
De unde descarc pluginul AceStream / De unde pot descarca pluginul AceStream
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:10:14 p.m. »
Puteti descarca pluginul AceStream de pe site-ul www.acestream.org

Tot acolo gasiti instructiuni si puteti testa daca ati instalat corect pluginul AceStream.
7
Pentru a putea urmari canalele SopCast in browserul Mozila Firefox aveti nevoie de un addon care se numeste Fire IE, addonul poate fi instalat de la urmatoarea adresa » https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fire-ie/?src=search

Dupa instalare reporniti browserul Mozila Firefox si intrati pe site (http://www.Digi-HDSport.com ). Apoi, pentru a urmari canalele trebuie sa activati extensia apasand pe iconita Fire IE (vedeti in imaginile de mai jos).


8
Pentru a putea rula SopCast si in browserul Google Chrome trebuie sa instalati extensia IE Tab. Link -> https://chrome.google.com/webstore/detail/ie-tab/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd?hl=ro
9
SopCast in Windows 10 / SopCast in Windows 10
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:07:09 p.m. »
Pentru ca foarte multi ati intrebat de ce nu va merg canalele dupa ce ati instalat Windows 10, am zis sa va scriu aici care ar fi problema.

Nu este nicio problema intre SopCast si Windows 10. Problema este cu noul browser din Windows 10, Microsoft Edge care nu suporta Active X. Solutia ar fi sa folositi in continuare Internet Explorer sau sa folositi browserul Google Chrome si sa adaugati extensia IE TAB. La fel si pentru Mozila Firefox, trebuie sa instalati extensia IE TAB sau Fire IE.

Aici instructiuni pentru Google Chrome -> LINK HERE

Aici instructiuni pentru Mozila Firefox -> LINK HERE
10
Cum instalez SopCast ? / Instructiuni de instalare a pluginului SopCast
« Ultimul mesaj de Administrator Aprilie 26, 2016, 03:01:53 p.m. »
1. Trebuie sa descarcati plugin-ul SopCast si sa il instalati. (Vedeti pagina "De unde descarc plugin-ul SopCast ?" » http://www.digi-hdsport.com/Forum/index.php?topic=8.0

2. Dupa instalarea plugin-ului trebuie sa reveniti pe site ( http://www.Digi-HDSport.com ) cu Internet Explorer.

3. Pentru a permite rularea plugin-ului SopCast in Internet Explorer trebuie sa dati "Run Active X" la bara de culoare galbena ce va apare atunci cand intrati pe site dupa instalarea plugin-ului Sopcast. Vedeti exemplu mai jos. (In Internet Explorer 9 trebuie sa dati "Allow" la bara galbena ce va apare atunci cand intrati pe site dupa instalarea plugin-ului SopCast).


4. Atentie !! Daca folositi Windows 64 bit atunci este posibil ca bara de culoare galbena sa nu va apara. In Windows 64 bit exista 2 versiuni de Internet Explorer, una pe 64 bit si una pe 32 bit. Trebuie sa intrati in C:\Program Files (x86)\Internet Explorer si sa deschideti "iexplorer.exe". Apoi introduceti adresa site-ului iar in aceasta versiune de Internet Explorer, bara de culoare galbena apare si trebuie sa dati "Run Active X" sau "Allow" pentru a permite rularea plugin-ului SopCast in Internet Explorer.

5. Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze din greseala desi este o alarma falsa (positive false) ! In acest caz recomandam sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!! (Plugin-ul functioneaza in sistem internet tv, asadar este normal sa creeze conexiuni multiple)

6. Plugin-ul SopCast a fost testat si instalat fara probleme pe Windows Xp, Windows 2003 , Windows Vista si Windows 7 versiunile pe 32 si 64 bit ! Totusi este posibil ca pe unele calculatoare sa intampinati probleme. Astfel daca va arata ca se incarca, canalul tv (bufferul video - linia verde creste pana la minim 85 % ) si se aude sunetul dar imaginea este neagra sau are fundal verde atunci inseamna ca aveti o problema cu codec-urile video sau driverele placi video. In acest caz puteti folosi butonul "OPEN CHANNEL IN VLC!" pentru a deschide in fereastra separata canalul tv. De asemenea cu VLC aveti posibilitatea de a schimba marimea ecranului astfel incat sa nu mai apara ca chenar lini negre la unele canale tv - format de imagine Wide Screen specific monitoarelor LCD 16:9. Daca imaginea nu se incarca cum trebuie in VLC puteti sa mai dati odata refresh apasand pe butonul Play.

7. Daca aveti doar sunet iar imaginea este neagra, puteti incerca sa apasati pe pauza si apoi dati play. Repetati asta de 2-3 ori, daca nu se rezolva din prima.
Pagini: [1]